Locaties

Ons Nederlandse datacenter AMS01 is gelegen in Schiphol-Rijk en verbonden met alle belangrijke exchanges en grote nationale en internationale carriers. Alle datacenters van maincubes zijn gevestigd op strategische locaties in Europa.

100% uptime

Wij nemen geen risico’s wanneer het aankomt op uw IT. Noem het over-engineered, maar dankzij de extreem redundante architectuur en strenge beveiliging van onze datacenters bieden wij zorgeloze colocatie services met 100% uptime.

Efficiënt

maincubes maakt gebruik van de nieuwste technologieën en heeft alle systemen tot in detail op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn onze datacenters zeer energie- en kostenefficiënt. Dat is goed voor uw bedrijfsresultaat én het milieu.

100% uptime

100% uptime

Flexibele groei

Altijd capaciteit

Carrier neutraal

Carrier neutraal

24x7 security

24x7 bemand en beveiligd

ams01 maincubes datacenter brand

Efficiënt

ISO27001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerd

Betrouwbare colocatie met 100% uptime

Bij maincubes staat de veiligheid van uw IT-infrastuctuur voorop. In onze carrier neutrale datacenters bieden wij racks, cages en suites met ten minste een N +1 configuratie. Hierdoor kunnen wij 100% uptime garanderen. Ontdek hoe wij dit mogelijk maken:

Leer meer over onze diensten

Maak kennis met maincubes
 

Goede service betekent meer dan alleen vierkante meters en elektriciteit; ons team staat 24x7 voor u klaar en denkt actief met u mee over de beste colocatie oplossing. Benieuwd naar wat maincubes voor u kan betekenen? Bezoek ons datacenter:

Maak een afspraak

maincubes: German-engineered datacenters

maincubes beschikt over carrier-neutrale datacenters op strategische locaties in Europa. Deze datacenters zijn ontworpen volgens de meest strenge Duitse standaarden voor beschikbaarheid, veiligheid en efficiëntie. In combinatie met onze jarenlange ervaring resulteert dit in 100% uptime en maximale performance voor uw IT-infrastructuur, overal en altijd.

Nieuws en evenementen

NIEUWS
3 september 2019 - Nieuws
Leaseweb breidt wereldwijd datacenter portfolio uit, kiest voor maincubes AMS01 in Amsterdam

12 augustus 2019 - Nieuws
CDN77 vestigt netwerk Point-of-Presence in datacenter van maincubes in Frankfurt

2 augustus 2019 - Nieuws
Circle B en Rittal kiezen datacenter maincubes AMS01 als nieuwe locatie van het Europese OCP Experience Center

EVENEMENTEN
30 october 2019 - Evenement
infosecurity Utrecht

Neem contact met ons op

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk