Het datacenter met veiligheid als speerpunt

De datacenters van maincubes zijn voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Dat is nodig, want een datacenter is het centrale knooppunt van jouw organisatie. En dus hebben wij maar één doel: jouw IT-apparatuur optimaal en 100% veilig laten presteren in de datacenters van maincubes. Dat garanderen we; met de modernste technologieën, duurzame innovaties en optimale voorzieningen.

  

Kies je voor maincubes, dan kies je voor…

Colocatie volgens Europese richtlijnen en Duitse principes

maincubes is een Duits bedrijf, met het hoofdkantoor in Frankfurt am Main. Op strategische locaties in Europa maken we colocatie voor bedrijven mogelijk. In Nederland zijn we gevestigd met een  maincubes datacenter in Schiphol-Rijk. Maar waar je je ook bevindt, je kunt wereldwijd verbinding maken via ons secureexchange-platform. Op deze manier kun je altijd gebruik maken van de connectiviteit en cloud services van maincubes’ strategische partners. Onze datacenters bieden een complete oplossing voor jouw colocatie wensen.  Van één server rack in onze IT-ruimtes tot een complete eigen privé serverruimte. Veilig, betrouwbaar en schaalbaar.

maincubes FRA01

Een wereldwijd perspectief en digitale netwerken vereisen lokale betrouwbaarheid. In ons datacenter ‘maincubes FRA01’ hebben wij onze ervaringen uit het vastgoedbeheer en de IT vertaald naar bouwkundige elementen en toekomstgerichte technologie. Hoe dat eruitziet en welke voordelen het biedt? Dat kun je zien in de korte video over ons project in Offenbach (Duitsland).

Welke colocatie oplossing heb je nodig?

Een server rack, een server cage, een private serverruimte of heb je andere wensen en eisen? Wij leveren een maatwerk oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Geïnteresseerd in onze colocatie data center diensten?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter Amsterdam.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Wij komen graag een keer bij jou langs.