Datacenter met veiligheid als belangrijkste criterium

maincubes, met zijn hoofdkantoor in Frankfurt am Main, is een Duits bedrijf en onderdeel van de medium-sized Zech Group, uit Bremen. maincubes verschaft zijn klanten een netwerk met beschikbare datacenters in Europa. Deze maken colocatie mogelijk, in combinatie met veilige ecosystemen voor de digitale toekomst van bedrijven uit verschillende sectoren. Klanten en partners van maincubes kunnen wereldwijd verbinden middels het SecureExchange platform en gebruik maken van de connectiviteit en cloud services van onze strategische partners om zo hun bedrijf uit te breiden en kansen te benutten. De service van maincubes is veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

De Beste Stroomvoorziening

Wij bieden een rechtstreekse, gewaarborgde en uitval-veilige toegang tot het Amsterdamse stroomnetwerk. Voor klanten die een kleiner oppervlak nodig hebben (tot 2100 m²) bieden wij 600w/m². Voor grotere oppervlaktes (vanaf 2100m²) bieden wij 2,0kW/m².

De Beste Klimaatvoorziening

Door middel van de nieuwste koelingstechnologie en temperatuurregulatie creëren wij het ideale klimaat. Door de stabiele controle van het klimaat in de ruimte voldoet maincubes ruimschoots aan de hoogste vereisten van een modern datacenter.

De Beste Veiligheid


Met een toegangssysteem met meerdere niveaus en veiligheidspersoneel dat 24/7 ingezet wordt, garanderen wij de hoogste mate van veiligheid. Voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid gelden Europese normen naar Duitse principes.

De Beste Verbindingen

Wij zijn gekoppeld aan de hoofdverbinding van de AMS-ring. U bepaalt zelf via welk soort glasvezels u uw gegevens wilt versturen. Wij werken carrier-neutraal en momenteel zijn hier 6 carriers rechtstreeks toegankelijk.

De Beste Brandbeveiliging

Een meervoudig brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Het concept is zo gemaakt dat ook afzonderlijke zones geblust kunnen worden, zonder andere ruimtes hiermee te beschadigen.

Duidelijke Structuur

Functionaliteit en modulariteit zijn de twee pijlers van onze een toekomstgerichte omgeving voor ITinfrastructuur. Daarbij maken wij gebruik van zowel bestaande structuren als nieuwe technologieën.

Wij verschaffen u inzichten

Een wereldwijd perspectief en digitale netwerken vereisen lokale betrouwbaarheid. In ons datacenter maincubes one hebben wij onze ervaringen uit het vastgoedbeheer en de IT vertaald naar bouwkundige elementen en toekomstgerichte technologie. Hoe dat eruitziet en welke voordelen er daardoor voor u ontstaan, kunt u zien in de korte bijdrage over ons project in Offenbach (Duitsland).

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Contact

 
maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk
+31 20 7880 380
 
Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie