Cloud Data Center

maincubes biedt strategisch geplaatste datacentra die maximale efficiëntie nastreven.
De veiligheid van uw data is onze eerste prioriteit en daarom zijn onze centra beschermd met de hoogste beveiligingseisen. Door middel van veiligheidspersoneel en beveiliging op verschillende levels kunnen wij garanderen dat uw data tegen allerlei soorten risico’s beschermd is. Daarnaast streven wij ernaar om onze datacentra zo duurzaam mogelijk te maken. Zo maken wij een PUE-waarde van 1.3 mogelijk dankzij onze nieuwe koeling aggregaten en energiezuinige aanpak.

Maak kennis met een van de marktleiders op het gebied van data-opslag en laat u verrassen door de efficiëntie van ons cloud data center.

Connectivity

Cloud data center in Amsterdam, een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Ons cloud data center is veilig met innovatieve technologie en een 24/7-dienstrooster voor ons beveiligingspersoneel. Ook in Amsterdam hanteren wij de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Onze cloud data center in Amsterdam gaat efficiënt om met energie. Hierdoor bespaart u flink wat kosten.

Technisch design

Onze colocation oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Innovatieve koelsystemen creëren een geschikt klimaat voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij beschermen ons cloud data center in Amsterdam met uiterst moderne brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie