Colocatie

Bij maincubes is het ons doel om de perfecte colocatie voor ieder bedrijf aan te bieden. Hiervoor hanteren wij strenge eisen wat betreft veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Wij zijn ons bewust van het feit dat, zeker in deze tijd, data soms de meest belangrijke resource van een bedrijf vormt. Het is dan ook van essentieel belang dat deze data goed opgeborgen wordt, maar toch ook toegankelijk blijft. Wij bieden een colocatie op geschikte punten nabij vele business metropolen als Amsterdam en Frankfurt. Als u kiest voor een colocatie bij maincubes kiest u indirect voor zekerheid en de garantie dat uw data veilig is opgeborgen. Onze colocaties maken gebruik van nieuwe koel aggregaten en energie efficiënte methodes om zo duurzaam mogelijk te functioneren. Op deze manier kunnen wij ook competitieve prijzen aanbieden die onze colocatie tot een van de meest aantrekkelijke datacentra van Nederland maakt.

Connectivity

Colocatie in Amsterdam, een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Colocatie met innovatieve technologie en 24/7 beveiliging. U profiteert van onze Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Wij bieden colocatie met efficiënt gebruik van energie, waardoor u kosten bespaart.

Technisch design

Onze colocatie oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Innovatieve koelsystemen scheppen een geschikt klimaat voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij beschermen uw serveromgeving in Amsterdam met uiterst moderne brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie