Colocatie

Wij verzorgen jouw serverapparatuur alsof het de onze is

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het gaat om colocatie van je servers. Daarom bieden we verschillende colocatie-oplossingen in het maincubes datacenter, die aan te vullen zijn met extra services. Van 1 server rack in onze serverruimte tot een complete private server suite. Zodat we altijd aan jouw specifieke eisen kunnen voldoen. Neem je eigen IT-equipment mee en plaats deze veilig in onze server rack units, cages of private suites.

Colocatie diensten bij maincubes en meer… 

Rack Services

Verbind je eigen IT-apparatuur met ons wereldwijde netwerk. Wij bieden jou mainracks in een veilige, gedeelde serverruimte.

Cage Services

Met een stalen maincage om de serverracks creëer je een fysieke scheiding tussen jouw IT-apparatuur en die van anderen. Uit te breiden met aanvullende beveiligingssystemen. En dus een hoger niveau van veiligheid dan rack service.

Suite Services

Een privé IT-ruimte met aanvullende mogelijkheden op het gebied van stroomvoorziening, netwerken, koeling brandveiligheid en toegang. Een mainsuite biedt jouw een eigen stukje datacenter in ons datacenterconcept.

Power service

Vaste kosten zijn er niet. Verborgen kosten ook niet. Bij maincubes betaal je alleen de stroom die je daadwerkelijk verbruikt. Dat noemen wij helder en transparant.

CrossConnect-Service

Een veilige verbinding van jouw IT met de wereld van internet en Cloud services maken we mogelijk dankzij mainconnect en ons secureexchange Platform.

IP-Connectiviteit

Gestandaardiseerde internet verbindingen voor eenvoudige behoeften. Voor overige services en meer flexibiliteit verwijzen wij je graag door naar onze partners.

Remote-Hands Services

De support engineers van maincubes bieden met Remote Hands and Eyes eenvoudige ondersteuning om jouw server apparatuur te onderhouden en kleine problemen op te lossen. Ons mainteam faciliteert ook bij het opstellen van ICT-infrastructuurplannen.

Overige Colocatie-Services

Heb je behoefte aan werkruimte, vergaderruimte of opslagruimte in ons datacenter op Schiphol-Rijk? We bieden voldoende facilitaire mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze colocatie diensten?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter Amsterdam.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.