Colocatie Nederland

De huidige ontwikkelingen op de bedrijfsmarkt dagen bedrijven steeds meer uit om creatief om te gaan met de opslag van hun data. Niet iedereen is in staat om (brand)veilige, betrouwbare en 24/7 beschikbare serverruimtes te creëren. maincubes speelt direct in op deze ontwikkelingen om u deels te ontzorgen van deze last. Wij bieden opslag voor uw data die 24/7 wordt beveiligd en altijd verzekerd is van toegang tot het netwerk. Bij ons bent u niet afhankelijk van een enkele carrier. U heeft vrije keuze uit de zes waarmee wij verbonden zijn. Onze colocatie in Nederland biedt alles dat u nodig heeft om uw data efficiënt op te slaan:

  • de fysieke ruimte
  • beschikbare stroom,
  • technische ondersteuning
  • flexibele infrastructuur.

Net zomin als u weten wij wat de toekomst voor uw bedrijf in petto heeft. Wij staan klaar voor alle uitdagingen die u op data-gebied tegemoet zult komen.

Connectivity

Ons datacentrum is gevestigd op centrale knooppunten en belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Colocation met innovatieve technologie en een 24/7-dienstrooster voor ons beveiligingspersoneel. Wij hanteren de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Onze colocatie in Amsterdam gaat efficiënt om met energie. Hierdoor helpen wij kosten besparen.

Technisch design

Onze colocatie oplossingen voldoen aan de eisen van onze klanten ten op het gebied van hoge vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Door innovatieve koelsystemen kunnen we het perfecte klimaat voor IT-infrastructuren regelen. Naar de temperatuur kan individueel op uw wensen worden afgestemd.

Brandbeveiliging

Uw serveromgeving wordt beveiligd met modern en geavanceerde brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie