Colocatie Nederland

Future-proof; voorbereid op de uitdagingen van de toekomst!

De huidige ontwikkelingen dagen bedrijven steeds meer uit om creatief om te gaan met de opslag van hun data. Niet iedereen is in staat om (brand)veilige, betrouwbare en 24/7-beschikbare serverruimtes te creëren. maincubes neemt deze zorg van jou over met haar datacenter in Amsterdam. 

Wij bieden colocatie in Nederland op maat voor de opslag voor jouw data. Jouw gegevens worden 24/7 beveiligd en je bent altijd verzekerd van toegang tot het netwerk. Je bent bij ons niet afhankelijk van een enkele carrier. Je hebt vrije keuze uit maar liefst 16 carriers waarmee wij verbonden zijn. Onze colocatie in Nederland biedt alles wat je nodig hebt om jouw data efficiënt op te slaan:

  • moderne fysieke serverruimtes
  • non-stop beschikbare stroom
  • persoonlijke technische ondersteuning
  • flexibele ICT-infrastructuur

Colocatie met superieure beveiliging

De beveiligingsstrategie in en om ons datacenter Schiphol is onze topprioriteit. Dit omvat onder andere 24-uurs videobewaking, toegangs- en uitgangsbewaking, elektrische hekwerken, alarmmonitoring en vele andere veiligheidsvoorzieningen.

Future-proof colocatie

De datacenters van maincubes zijn voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Wij zijn continu in beweging om de komende jaren te voorzien in de colocation wensen van onze klanten. Ons mainteam staat voor je klaar voor alle uitdagingen die je op datagebied tegen gaat komen!

Altijd verbonden

Met een veelvoud aan carriers die zijn aangesloten op ons datacenter ben je altijd en overal verbonden; nationaal en internationaal. Ook aansluitingen op nationaal en internationaal toonaangevende internet exchanges zijn eenvoudig te realiseren vanuit ons datacenter.

Geavanceerd brandmeldsysteem

Ons zeer geavanceerde brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Afzonderlijke zones kunnen geblust worden, zonder impact op andere ruimtes.

Helder en transparant

Wij gaan met colocatie terug naar de essentie. Dat blijkt uit onze heldere diensten, een duidelijke structuur, onze persoonlijke service en een transparante prijsstelling.

Geïnteresseerd in onze colocatie in Nederland?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter in Schiphol-Rijk / Amsterdam.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.