Colocation

Optimale prestaties per vierkante meter

Wij vinden dat een datacenter van vandaag ruimte moet bieden voor de mogelijkheden van morgen. Met deze gedachte in ons achterhoofd, kozen wij onze locaties en ontwikkelden duurzame concepten voor de technische voorziening en exploitatie van een datacenter. Wat ons zo bijzonder maakt? Onze servicenormen, op verzoek scheppen wij, met behulp van innovatieve software, individuele oplossingen voor onze klanten. Vanuit historisch oogpunt is data-infrastructuur een langetermijnbeslissing. Onze servicecenters bieden flexibiliteit en ad-hoc-oplossingen afgestemd op uw bedrijf. Hierdoor beweegt de colocatie mee met de groei van uw bedrijf.

Connectivity

Ons datacentrum is gevestigd op centrale knooppunten en belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Colocation met innovatieve technologie en een 24/7-dienstrooster voor ons beveiligingspersoneel. Wij hanteren de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Wij bieden colocation met efficiënt gebruik van energie. Hierdoor bespaart u kosten.

Technisch design

Onze colocation oplossingen voldoen aan de eisen van onze klanten ten aanzien van hoge vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Innovatieve koelsystemen scheppen een geschikt klimaat voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij beschermen uw serveromgeving met uiterst moderne brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie