Colocation data center

Onze colocaties worden ontwikkeld voor de toekomst. Daarom staan onze datacenter op strategisch belangrijke knooppunten en zijn voorzien van moderne technologieën waarmee een grote efficiëntie bereikt kan worden. Steeds meer bedrijven kiezen voor het outsourcen van hun data-opslag en gaan op zoek naar een colocation data center. Behalve onze vele jaren ervaring in de datacentermarkt benutten wij bij de selectie en inrichting van onze colocation data centra onze vakkennis uit het vastgoedbeheer en de IT. Het is ons streven om voor iedere klant de optimale omgeving voor zijn server landschap te scheppen.

Wij kennen de uitdagingen die de hedendaagse markt biedt op het gebied van data-opslag. Door gebruik van ultieme stroomdichtheid en state of the art koeling aggregaten kunnen wij voor u de kosten laag houden.

Connectivity

Ons colocation datacenter is gevestigd op een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Veiligheid staat bij maincubes hoog in het vaandel. We werken met innovatieve technologie en ons beveiligingspersoneel werkt 24/7. In ons colocation data center hanteren wij de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Ons colocation data center gaat zuinig en efficiënt om met energie. Hierdoor helpen wij kosten besparen.

Technisch design

Het technisch design van ons colocation data center voldoet aan de hoogste eisen van onze klanten op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

We werken met innovatieve koelsystemen. Hiermee kunnen we het perfecte klimaat creëren voor IT-infrastructuren. De temperatuur kan naar wens individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij werken in het colocation data center in Nederland met de meest  modern en geavanceerde brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie