Colocation data center

Onze colocaties worden ontwikkeld voor de toekomst. Daarom staan onze datacenter op strategisch belangrijke knooppunten en zijn voorzien van moderne technologieën waarmee een grote efficiëntie bereikt kan worden. Steeds meer bedrijven kiezen voor het outsourcen van hun data-opslag en gaan op zoek naar een colocation data center. Behalve onze vele jaren ervaring in de datacentermarkt benutten wij bij de selectie en inrichting van onze colocation data centra onze vakkennis uit het vastgoedbeheer en de IT. Het is ons streven om voor iedere klant de optimale omgeving voor zijn server landschap te scheppen.

Wij kennen de uitdagingen die de hedendaagse markt biedt op het gebied van data-opslag. Door gebruik van ultieme stroomdichtheid en state of the art koeling aggregaten kunnen wij voor u de kosten laag houden.

Non-stop stroomvoorziening

Wij garanderen zero-outage en bieden een gewaarborgde en redundante stroomvoorziening. maincubes beschikt over meerdere noodstroomaggregaten die in combinatie met UPS voorzieningen in no-time het datacenter voor lange tijd kan voorzien van stroom in een situatie van tijdelijke stroomuitval.

Duurzame klimaatbeheersing

Met onze innovatieve en energiezuinige koelsystemen creëren we het perfecte klimaat voor jouw IT-infrastructuur.

100%
veilige omgeving

Met een toegangssysteem met meerdere niveaus en veiligheidspersoneel dat 24/7 op locatie aanwezig is, kun je rekenen op de hoogste mate van veiligheid in en om het datacenter.

Altijd verbonden

Met een veelvoud aan carriers die zijn aangesloten op ons datacenter ben je altijd en overal verbonden; nationaal en internationaal. Ook aansluitingen op nationaal en internationaal toonaangevende internet exchanges zijn eenvoudig te realiseren vanuit ons datacenter.

Geavanceerd brandmeldsysteem

Ons zeer geavanceerde brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Afzonderlijke zones kunnen geblust worden, zonder impact op andere ruimtes.

Helder en transparant

Wij gaan met colocatie terug naar de essentie. Dat blijkt uit onze heldere diensten, een duidelijke structuur, onze persoonlijke service en een transparante prijsstelling.

Geïnteresseerd in onze colocation data center diensten?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter Amsterdam.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.