Colocation Amsterdam

Het kiezen van een colocation op een centrale plaats is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Bent u op zoek naar een colocatie die perfect is afgestemd op uw behoeften? maincubes biedt uitkomst met colocaties nabij verscheidene business metropolen als Schiphol/Amsterdam en Frankfurt. Onze colocaties bieden meer dan 4500m2 aan serverruimte en zijn ingericht met de modernste apparatuur.

maincubes maakt gebruik van nieuwe koelaggregaten en verhoogt de stroomdichtheid waardoor kosten laag blijven. Hierdoor wordt tevens rekening gehouden met het milieu. Niet voor niets hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het is onze taak om optimale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid te bieden. Deze veiligheid garanderen wij door middel van een toegangssysteem met meerdere niveaus en veiligheidspersoneel dat 24/7 ingezet wordt.

Connectivity

Colocation in Amsterdam, een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Colocation met innovatieve technologie en een 24/7-dienstrooster voor ons beveiligingspersoneel. Ook in Amsterdam hanteren wij de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Onze colocation in Amsterdam gaat efficiënt om met energie. Hierdoor helpen wij kosten besparen.

Technisch design

Onze colocation oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Innovatieve koelsystemen creëren een geschikt klimaat voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij beschermen uw serveromgeving in Amsterdam met uiterst moderne brandblussystemen.

Wat heeft u nodig?

Wij leveren een maatoplossing die perfect aansluit op uw behoeften. Neem vrijblijvend contact op.

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie