Colocation Amsterdam

Jouw IT is ook onze zorg

Wil jij een colocation ruimte huren in Amsterdam die perfect is afgestemd op jouw behoeften? Het kiezen van een colocation op een centrale plaats is niet zo makkelijk als het lijkt. maincubes biedt uitkomst met colocaties bij verscheidene business metropolen zoals Schiphol/Amsterdam en Frankfurt. Onze datacenters in Amsterdam en Frankfurt am Main bieden meer dan 4.400m2 aan serverruimte en zijn ingericht met de modernste apparatuur. 

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. maincubes maakt gebruik van hypermoderne apparatuur, zodat we efficiënt werken en we de kosten voor jou laag kunnen houden. Bovendien draagt het bij aan een schoner milieu. Het is onze taak én zorg om voor iedere klant optimale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid te bieden. Dat bieden we niet alleen, dat garanderen wij ook!

Colocation in Amsterdam bij maincubes biedt veel voordelen

Altijd en overal verbonden

De datacenters van maincubes zijn strategisch geplaatst op centrale knooppunten in Amsterdam en Frankfurt am Main en dichtbij belangrijke nationale en internationale telecommunicatieroutes.

Jouw IT-equipment is onze zorg

De veiligheid van jouw serverequipment nemen we serieus. Door de beveiliging, de noodstroomvoorziening, de koeling en de brandbestrijding zijn wij op alle calamiteiten voorbereid.

Connectiviteit

Je hebt keuzevrijheid bij welke carriers je netwerk-, cloud- en connectiviteitsdiensten afneemt. maincubes werkt inmiddels met een breed scala aan carriers samen. Ook aansluitingen op nationaal en internationaal toonaangevende internet exchanges zoals AMS-iX, DE-CIX en NL-iX zijn eenvoudig te realiseren vanuit ons datacenter.

Een energiezuinig datacenter

We gaan efficiënt om met het gebruik van energie. Dat bespaart jou kosten en het draagt bij aan een schoner milieu.

Flexibiliteit

Wat heb je nodig? Het datacenter is flexibel in te richten. Nu, maar ook in de toekomst als je wilt uitbreiden. Bepaal zelf hoeveel racks, cages of private suites je nodig hebt. Wij maken een voorstel op maat.

Betaal wat je verbruikt

Je betaalt via een maandelijkse fee alleen voor de ruimte die je echt nodig hebt plus het werkelijke elektriciteitsverbruik. Zo kies je voor een volledig schaalbare oplossing waardoor je nooit voor capaciteitsproblemen komt te staan en nooit teveel betaalt.

Nieuwsgierig naar onze colocation Amsterdam?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter Amsterdam.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.