Colocatie diensten

Je eigen serverruimte in ons datacenter. Veilig, flexibel en op maat.

Zoek je een serverruimte die gegarandeerd veilig is? En wil je een snelle verbinding die ook nog eens veilig is? Dan is colocatie bij maincubes een goede oplossing.

Een serverruimte huren in Amsterdam bij maincubes biedt veel voordelen. Niet alleen gemak en rust, maar ook continuïteit en veiligheid. Je huurt bij maincubes alleen de ruimte die je nodig hebt: een server rack, een server cage of een compleet eigen serverruimte.

Groeit jouw bedrijf? Dan kun je de rackspace eenvoudig opschalen.
En heb je bepaalde wensen of behoeften voor jouw bedrijf? Naast elektriciteit en vierkante meters, bieden we ook oplossingen op maat.

Rack services

Verbind je eigen IT-apparatuur met ons wereldwijde netwerk. Wij bieden jou mainracks in een veilige, gedeelde serverruimte.

Cage Services

Met een stalen maincage om de serverracks creëer je een fysieke scheiding tussen jouw IT-apparatuur en die van anderen. Uit te breiden met aanvullende beveiligingssystemen. En dus een hoger niveau van veiligheid dan rack service.

Suite Services

Een privé IT-ruimte met aanvullende mogelijkheden op het gebied van stroomvoorziening, netwerken, koeling brandveiligheid en toegang. Een mainsuite biedt jouw een eigen stukje datacenter in ons datacenterconcept.

Power service

Vaste kosten zijn er niet. Verborgen kosten ook niet. Bij maincubes betaal je alleen de stroom die je daadwerkelijk verbruikt. Dat noemen wij helder en transparant.

CrossConnect-Service

Een veilige verbinding van jouw IT met de wereld van internet en Cloud services maken we mogelijk dankzij mainconnect en ons secureexchange Platform.

IP-Connectiviteit

Gestandaardiseerde internet verbindingen voor eenvoudige behoeften. Voor overige services en meer flexibiliteit verwijzen wij je graag door naar onze partners.

Remote-Hands Services

De support engineers van maincubes bieden met Remote Hands and Eyes eenvoudige ondersteuning om jouw server apparatuur te onderhouden en kleine problemen op te lossen. Ons mainteam faciliteert ook bij het opstellen van ICT-infrastructuurplannen.

Overige Colocatie-Services

Heb je behoefte aan werkruimte, vergaderruimte of opslagruimte in ons datacenter op Schiphol-Rijk? We bieden voldoende facilitaire mogelijkheden.

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de volgende diensten: