Data Center

De Perfecte Omgeving voor uw Data

De datacentra van maincubes op de centrale locaties in Europa realiseren de meerwaarde van hoge infrastructurele beschikbaarheid. Deze beschikbaarheid is een vereiste in alle internationale branches. Met zijn datacentra streeft maincubes naar een duurzame omgang met energie en een optimaal level van effectiviteit. Dit doen wij ongeacht of het gaat over het uitbreiden van bestaande gebouwen of het creëren van nieuwe rekencentra. Zo beschikken wij nu al over de resources van morgen.

Service, intelligent network design en professioneel management zijn essentiële elementen van een doeltreffende samenwerking en de daarmee gepaard gaande businessprocessen.

Beschikbaarheid, stabiliteit, veiligheid en de hoogste prestaties zijn de basis van ons handelen, en als premium aanbieder vormen ze de fundamentele voorwaarde van onze diensten. We hanteren internationale normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Kortom, maincubes’ datacentra bieden de perfecte omgeving voor uw gegevens.
p1
p1

De Beste Stroomvoorziening

Wij bieden een rechtstreekse, gewaarborgde en uitval veilige toegang tot het Amsterdamse stroomnetwerk. Voor klanten die een kleiner oppervlak nodig hebben (tot 2100 m²) bieden wij 600w/m². Voor grotere oppervlaktes (vanaf 2100m²) bieden wij 2,0kW/m².

De Beste Klimaatvoorziening

Door middel van de nieuwste koelingstechnologie en temperatuurregulatie creëren wij het ideale klimaat. Door de stabiele controle van het klimaat in de ruimte voldoet maincubes ruimschoots aan de hoogste vereisten van een modern datacenter.

De Beste Veiligheid


Met een toegangssysteem met meerdere niveaus en veiligheidspersoneel dat 24/7 ingezet wordt, garanderen wij de hoogste mate van veiligheid. Voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid gelden Europese normen naar Duitse principes.

De Beste Verbindingen

Wij zijn gekoppeld aan de hoofdverbinding van de AMS-ring. U bepaalt zelf via welk soort glasvezels u uw gegevens wilt versturen. Wij werken carrier-neutraal en momenteel zijn hier 6 carriers rechtstreeks toegankelijk.

De Beste Brandbeveiliging

Een meervoudig brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Het concept is zo gemaakt dat ook afzonderlijke zones geblust kunnen worden, zonder andere ruimtes hiermee te beschadigen.

Duidelijke Structuur

Functionaliteit en modulariteit zijn de twee pijlers van onze een toekomstgerichte omgeving voor ITinfrastructuur. Daarbij maken wij gebruik van zowel bestaande structuren als nieuwe technologieën.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie