Datacenter Amsterdam

De Perfecte Omgeving voor uw Data

Zoekt u een datacenter dat perfect is afgestemd op uw behoeften? maincubes' nieuwe datacenter bij Schiphol en Amsterdam is voortdurend in ontwikkeling. Met nieuwe koeloplossingen, een uitbreiding van de capaciteiten en een vergroting van de bruikbare oppervlakte creëren wij de ideale omgeving voor de opslag van data. Het datacenter in Amsterdam biedt met meer dan 4500m² aan serverruimte genoeg capaciteit voor de data van nieuwe, en bestaande klanten.

maincubes denkt nog een stap verder. Door het gebruik van nieuwe koelaggregaten en een verhoging van de stroomdichtheid worden de energiekosten laag gehouden, wordt er rekening gehouden met het milieu en wordt de ruimte efficiënter benut. maincubes is continu bezig het datacenter van de toekomst te worden.

p1
p1

1A-VOORZIENINGEN

Dankzij directe en redundante toegang tot het elektriciteitsnet is een storingsveilige stroomvoorziening gegarandeerd. De gemiddelde IT-belasting in alle ruimtes ligt bij 2 kW/m², tot 30 kW-spots zijn mogelijk.

1A-KLIMAAT

Het gebruik van innovatieve vrije-koelingtechnologie en temperatuurregulerende bouwkundige details scheppen een perfect binnenklimaat voor krachtige computers, waarbij ook individuele oplossingen mogelijk zijn.

1A-VEILIGHEID

Een meerfasig toegangsbewakingssysteem en beveiligingspersoneel, dat zeven dagen per week rond de klok werkt, garanderen optimale veiligheid. Voor gegevensbescherming en bedrijfszekerheid gelden Duitse normen.

1A-VERBINDINGEN:

Het grootste internetuitwisselingsknooppunt ter wereld, DE-CIX, en vele centrale telecommunicatieroutes naar binnen- en buitenland liggen pal voor de deur. U bepaalt zelf via welke glasvezels u uw data op reist stuurt. Wij werken carrier-neutraal.

1A-BRANDBEVEILIGING:

Het splinternieuwe VESDA en een conventionele brandmeldingsinstallatie voorkomen, dat verhitte situaties plotseling brandgevaarlijk worden. Het brandblussysteem is n+n-redundant.

KUBUSVORMIGE DUIDELIJKHEID

Design en functionaliteit in topvorm: het idee van een toekomstgerichte omgeving voor IT-infrastructuren heeft onze technici geïnspireerd en de specialisten enthousiast gemaakt. In 2012 wonnen wij met maincubes one de Duitse onderscheiding voor datacenter voor visionaire datacenterarchitectuur.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie