Datacenter Amsterdam

De perfecte omgeving voor uw data

Zoekt u een datacenter dat perfect is afgestemd op uw behoeften? maincubes’ nieuwe datacenter bij Schiphol en Amsterdam is voortdurend in ontwikkeling.

Zo realiseren we:

  • nieuwe koeloplossingen
  • een uitbreiding van de capaciteiten
  • een vergroting van de bruikbare oppervlakte
  • de ideale omgeving voor de opslag van data

Het datacenter in Amsterdam biedt, met meer dan 3.750 m² aan serverruimte, genoeg capaciteit voor de data van nieuwe en bestaande klanten.

maincubes denkt altijd een stap vooruit. Door het gebruik van nieuwe koelaggregaten en een verhoging van de stroomdichtheid blijven de energiekosten laag. Bovendien wordt er rekening gehouden met het milieu en wordt de ruimte efficiënter benut. maincubes is continu bezig het datacenter van de toekomst te zijn.

p1
p1

De Beste Stroomvoorziening

Wij bieden een rechtstreekse, gewaarborgde en uitvalveilige toegang tot het Amsterdamse stroomnetwerk. Voor klanten bieden wij 600 W tot 10kW/m² of 1kW tot 10kW per rack.  Maincubes maakt voor 100% gebruik van Groene Stroom.

De Beste Klimaatvoorziening

Door middel van de nieuwste koelingstechnologie en temperatuurregulatie, creëren wij het ideale klimaat. Door de stabiele controle van het klimaat in de ruimte voldoet maincubes ruimschoots aan de hoogste vereisten van een modern datacenter.

De Beste Veiligheid


Met een toegangssysteem met meerdere niveaus en veiligheidspersoneel dat 24/7 ingezet wordt, garanderen wij de hoogste mate van veiligheid. Voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid gelden Europese normen naar Duitse principes.

De Beste Verbindingen

Wij zijn gekoppeld aan de hoofdverbinding van de AMS-ring. U bepaalt zelf via welk soort glasvezels u uw gegevens wilt versturen. Wij werken netwerkonafhankelijk en momenteel zijn hier 16 carriers rechtstreeks toegankelijk. Daarnaast hebben wij toegang tot de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en NL-iX.

De Beste Brandbeveiliging

Een meervoudig brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Het concept is zo gemaakt dat ook afzonderlijke zones geblust kunnen worden, zonder andere ruimtes hiermee te beschadigen.

Duidelijke Structuur

Functionaliteit en modulariteit zijn de twee pijlers van onze toekomstgerichte omgeving voor IT-infrastructuur. Daarbij maken wij gebruik van zowel bestaande structuren als nieuwe technologieën.

Wat heeft u nodig?

Wij leveren een maatoplossing die perfect aansluit op uw behoeften. Neem vrijblijvend contact op.

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie