Datacenter Nederland

Veel bedrijven hebben momenteel niet de ruimte of de omstandigheden om op de meest optimale manier hun data op te slaan. Het is daarom een verstandige keuze om uw data op te slaan op een plek waar hij voor u wel toegankelijk is, maar waar u verder geen omkijken naar heeft. maincubes biedt de plek bij uitstek om op de meest veilige, betrouwbare en beschikbare manier uw data op te slaan. Op ons datacenter Nederland is Europese regelgeving van toepassing, die wij aanvullen met Duitse principes wat betreft naleving en striktheid. Wij selecteren de standplaatsen van onze datacenter zodanig, dat ze zijn voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Zo kunnen wij inspelen op plotselinge groei van uw bedrijf of nieuwe data-gerelateerde uitdagingen die kunnen ontstaan. Daarbij spelen de nabijheid van betrouwbare energieleveranciers, digitale knooppunten en een algemene bereikbaarheid een centrale rol. Bij de inrichting van de datacenters vertrouwen wij op geavanceerde technologie en de ervaring van onze experts. Dat is een uitstekende optelsom - vooral voor u.

Connectivity

Ons datacenter in Nederland bevindt zich op een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Veiligheid staat bij maincubes hoog in het vaandel. We werken met innovatieve technologie en ons beveiligingspersoneel werkt 24/7. Ook in Nederland hanteren wij de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Ons Datacenter in Nederland gaat zuinig en efficiënt om met energie. Hierdoor helpen wij kosten besparen.

Technisch design

maincubes’ datacenter in Nederland voldoet aan de hoogste eisen van onze klanten op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

Innovatieve koelsystemen creëren een geschikt klimaat voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij werken in het datacenter in Nederland met de meest  modern en geavanceerde brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie