Datacenter Nederland

Tel uit je winst

Veel bedrijven hebben momenteel niet de ruimte of de omstandigheden om hun data op de optimale manier op te slaan. Hoe is dat voor jouw bedrijf geregeld?

Het is een verstandige keuze om jouw data op te slaan op een plek waar ze wel toegankelijk zijn, maar waar je verder geen omkijken naar hebt. Wil jij dat ook? maincubes is met haar datacenter in Nederland en Duitsland bij uitstek de plek waar je op de meest veilige, betrouwbare en beschikbare manier je data op kunt slaan.

Voorbereid op de uitdagingen van de toekomst

Op ons datacenter in Nederland is Europese regelgeving van toepassing, die wij aanvullen met Duitse principes wat betreft naleving en striktheid. Wij selecteren de standplaatsen van onze datacenters zodanig, dat ze zijn voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Zo kunnen wij inspelen op bijvoorbeeld plotselinge groei van jouw bedrijf of nieuwe data gerelateerde uitdagingen. Daarbij spelen de nabijheid van betrouwbare energieleveranciers, digitale knooppunten en een algemene bereikbaarheid een centrale rol.

Bij de inrichting van het datacenter in Nederland kun je vertrouwen op geavanceerde technologie en de ervaring van onze experts. Dat is een mooie optelsom – vooral voor jou!

Geavanceerd brandmeldsysteem

Ons zeer geavanceerde brandmeldsysteem voorkomt dat een onveilige situatie plotseling brandgevaarlijk wordt. Afzonderlijke zones kunnen geblust worden, zonder impact op andere ruimtes.

Altijd verbonden

Met een veelvoud aan carriers die zijn aangesloten op ons datacenter ben je altijd en overal verbonden; nationaal en internationaal. Ook aansluitingen op nationaal en internationaal toonaangevende internet exchanges zijn eenvoudig te realiseren vanuit ons datacenter.

Helder en transparant

Wij gaan met colocatie terug naar de essentie. Dat blijkt uit onze heldere diensten, een duidelijke structuur, onze persoonlijke service en een transparante prijsstelling.

Geïnteresseerd in ons datacenter in Nederland?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter in Schiphol-Rijk (Nederland).
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.