Datacenter Schiphol

Altijd en overal verbonden: dichtbij en toch wereldwijd

Op zoek naar de ideale locatie om je waardevolle bedrijfsdata op te slaan? Meestal is deze keuze niet zo gemakkelijk en spelen vele elementen een rol bij deze overweging. Wat als wij je vertellen dat wij jouw data kunnen opslaan, beveiligen en te allen tijde toegankelijk maken?

maincubes biedt verschillende colocaties op effectieve locaties nabij businessmetropolen. Zo is het mogelijk om data op te slaan in ons datacenter nabij Schiphol. Ons maincubes datacenter Schiphol voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt een betrouwbaar netwerk, alsmede 24/7 beveiliging. Zo heb je de zekerheid van maincubes en geen omkijken naar de opslag van jouw essentiële data.

Jouw data onze eerste prioriteit in ons datacenter Schiphol

Wij passen ons aan de omstandigheden van jouw bedrijf aan. Mocht je ineens hard groeien en behoefte hebben aan meer opslag op korte termijn, dan bieden wij de schaalbaarheid die hiervoor nodig is. Voor ons zijn jouw data de eerste prioriteit, waardoor jij je kunt focussen op andere bedrijf gerelateerde processen.

Een energiezuinig datacenter

We gaan efficiënt om met het gebruik van energie. Dat bespaart jou kosten en het draagt bij aan een schoner milieu.

Flexibiliteit

Wat heb je nodig? Het datacenter is flexibel in te richten. Nu, maar ook in de toekomst als je wilt uitbreiden. Bepaal zelf hoeveel racks, cages of private suites je nodig hebt. Wij maken een voorstel op maat.

Betaal wat je verbruikt

Je betaalt via een maandelijkse fee alleen voor de ruimte die je echt nodig hebt plus het werkelijke elektriciteitsverbruik. Zo kies je voor een volledig schaalbare oplossing waardoor je nooit voor capaciteitsproblemen komt te staan en nooit teveel betaalt.

Geïnteresseerd in ons datacenter Schiphol-Rijk?

Wij geven je graag een persoonlijke rondleiding in ons datacenter Schiphol-Rijk.
Komt het beter uit als we naar jou komen voor meer uitleg? Geen probleem.