Datacenter Schiphol

Op zoek naar de ideale locatie om uw waardevolle bedrijfsdata op te slaan? Meestal is deze keuze zo gemakkelijk nog niet en zult u vele elementen hebben die een rol spelen bij deze overweging. Wat als wij u kunnen vertellen dat wij uw data kunnen opslaan, beveiligen en toch te allen tijde toegankelijk maken? maincubes biedt verschillende colocaties op effectieve locaties nabij business metropolen. Zo is het mogelijk om uw data op te slaan in een van onze datacentra nabij Schiphol. Ons datacenter voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt een betrouwbaar netwerk, alsmede 24/7 beveiliging. Zo heeft u geen omkijken naar de zorg die komt kijken bij het opslaan van essentiële data.

maincubes past zich aan de omstandigheden van uw bedrijf aan. Mocht u ineens hard groeien en behoefte hebben aan meer opslag op korte termijn, bieden wij de schaalbaarheid die hiervoor nodig is. Voor ons is uw data onze eerste prioriteit en hierdoor kunt u zich focussen op andere bedrijfsgerelateerde processen.

Connectivity

Ons datacenter in Schiphol is gevestigd op een centraal knooppunt met belangrijke telecommunicatieroutes.

Security

Veiligheid staat bij maincubes hoog in het vaandel. We werken met innovatieve technologie en ons beveiligingspersoneel werkt 24/7. In ons datacenter te Schiphol hanteren wij de Duitse normen voor gegevensbescherming en bedrijfsveiligheid.

Total Cost of Ownership

Ons Datacenter Schiphol gaat zuinig en efficiënt om met energie. Hierdoor kunt u behoorlijk wat kosten besparen.

Technisch design

Het datacenter in Schiphol voldoet aan de hoogste eisen van onze klanten op het gebied van vermogensdichtheid en integratie.

Luchtbehandeling

We maken gebruik van innovatieve koelsystemen. Hiermee kunnen we het perfecte klimaat creëren voor IT-infrastructuren. Naar behoefte kan de temperatuur individueel worden geregeld.

Brandbeveiliging

Wij werken in het datacenter Schiphol met de meest  moderne en geavanceerde brandblussystemen.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie