maincubes ontvangt het TeleTrusT-keurmerk "IT Security made in Germany"

Frankfurt, 7 december 2017 – Het Duitse datacenter-operator maincubes bezit nu het "IT Security made in Germany" -keurmerk, gelanceerd door de TeleTrusT - IT Security Association Germany.

De voorwaarde voor het gebruik van het vertrouwensmerk 'IT-beveiliging in Duitsland' is de vrijwillige toewijding aan vijf hoofdcriteria: het hoofdkantoor van het bedrijf moet in Duitsland zijn, het bedrijf biedt betrouwbare IT-beveiligingsoplossingen, de oplossingen mogen geen verborgen achterdeuren bevatten, onderzoek en ontwikkeling vindt plaats in Duitsland en de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming wordt nageleefd.

Met zijn nieuwe datacenter in het grootstedelijk gebied Rijn / Main hanteert maincubes de veiligheidsnormen volgens Duitse principes in de trant van: "IT-beveiliging gemaakt in Duitsland". Met zijn "Plus Services" gaat de datacenter-operator veel verder dan de marktstandaard en biedt het colocaties met extra beveiliging. Samen met zijn strategische partners heeft maincubes het uitgebreide SecureExchange-platform ontwikkeld, dat bijzonder veilige en efficiënte omgevingen voor connectiviteits- en clouddiensten biedt. Via een beveiligde verbinding met het computercentrum van maincubes in Amsterdam is het SecureExchange-platform ook beschikbaar voor klanten op de lokale internet-hub op locatie.

"De vrijwillige verbintenis in de trant van 'IT-beveiliging gemaakt in Duitsland' geeft onze klanten en partners de zekerheid dat ze de juiste beslissing hebben genomen, niet alleen voor klassieke colocatie-operaties, maar vooral met betrekking tot beveiliging ', zegt een opgetogen Oliver Menzel, CEO van maincubes.

Feiten over het nieuwe datacenter zijn te vinden op www.maincubes.com

Back to Overview