maincubes ontvangt het TeleTrusT-keurmerk "IT Security made in Germany"

Frankfurt, 7 december 2017 – Het Duitse datacenter-operator maincubes bezit nu het "IT Security made in Germany" -keurmerk, gelanceerd door de TeleTrusT - IT Security Association Germany.

De voorwaarde voor het gebruik van het vertrouwensmerk 'IT-beveiliging in Duitsland' is de vrijwillige toewijding aan vijf hoofdcriteria: het hoofdkantoor van het bedrijf moet in Duitsland zijn, het bedrijf biedt betrouwbare IT-beveiligingsoplossingen, de oplossingen mogen geen verborgen achterdeuren bevatten, onderzoek en ontwikkeling vindt plaats in Duitsland en de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming wordt nageleefd.

Met zijn nieuwe datacenter in het grootstedelijk gebied Rijn / Main hanteert maincubes de veiligheidsnormen volgens Duitse principes in de trant van: "IT-beveiliging gemaakt in Duitsland". Met zijn "Plus Services" gaat de datacenter-operator veel verder dan de marktstandaard en biedt het colocaties met extra beveiliging. Samen met zijn strategische partners heeft maincubes het uitgebreide SecureExchange-platform ontwikkeld, dat bijzonder veilige en efficiënte omgevingen voor connectiviteits- en clouddiensten biedt. Via een beveiligde verbinding met het computercentrum van maincubes in Amsterdam is het SecureExchange-platform ook beschikbaar voor klanten op de lokale internet-hub op locatie.

"De vrijwillige verbintenis in de trant van 'IT-beveiliging gemaakt in Duitsland' geeft onze klanten en partners de zekerheid dat ze de juiste beslissing hebben genomen, niet alleen voor klassieke colocatie-operaties, maar vooral met betrekking tot beveiliging ', zegt een opgetogen Oliver Menzel, CEO van maincubes.

Feiten over het nieuwe datacenter zijn te vinden op www.maincubes.com

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk