maincubes introduceert geïntegreerde beveiliging en services voor cloud-providers in een nieuw secureexchange-platform op Cloud Expo Europe (2)

Frankfurt, 10 november 2017 – De Duitse datacenterexploitant, maincubes, verschijnt voor het eerst als exposant op Cloud Expo Europe op 28 en 29 november 2017.

Naast het gloednieuwe datacenter FRA01 in de regio Rijn / Main, zal maincubes ook zijn nieuwe secureexchange-platform presenteren. Cliënten en vooral cloudproviders krijgen een unieke waardepropositie omdat ze vanaf het begin kunnen bouwen op een uitgebreid, veilig ecosysteem, in plaats van de noodzakelijke diensten in een later stadium op te nemen. Het maincubes secureexchange-platform integreert beveiligings- en andere standaarddiensten in een meerdimensionaal netwerk van provider- en klantdiensten. Met het nieuwe platform kunnen cloudproviders hun eigen oplossingen verfijnen om klanten nieuwe services te bieden, zoals veilige basisbesturingssystemen voor het internet der dingen of Industrie 4.0.

Stand en presentaties

maincubes presenteert zijn datacenters en het nieuwe secureexchange-platform op de Cloud Expo Europe op stand 810.

CEO Oliver Menzel neemt deel aan het panel "Run your castle", dat plaatsvindt op 28 november in het Keynote Theater van het datacenter tussen 12.25 en 12.50 uur.

Op 29 november verschijnt Oliver ook als spreker in de 360 ° dcLounge, met als motto "More than theory II", tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Hierna zal hij beschikbaar zijn voor discussies.

Feiten over het nieuwe datacenter zijn te vinden op www.maincubes.com

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk