maincubes presenteert high-end datacenters op CeBIT 2017

Frankfurt, 8. februari 2017 - De internationale datacenter operator maincubes presenteert zijn krachtige datacenters op CeBIT 2017 in Hannover van 20 tot en met 24 maart 2017, de.

In het Datacenter Pavilion (hal 12, E71) zal maincubes zich concentreren op belangrijke onderwerpen, zoals datacenter van de volgende generatie worden en blijven, energie-efficiëntie, kracht en dichtheid van het veld en premium-diensten.

Naast de algemene datacentertrend van de volgende generatie zal het bedrijf meer informatie verschaffen over zijn nieuw gemoderniseerde datacenter op Schiphol nabij Amsterdam en het datacenter in de Rhein / Main-regio.

Prioriteit op partnerbedrijf

Maincubes richt zich op zijn partnerbedrijf. Het bedrijf biedt internationale partners een drieledig programma aan huidige en nieuwe partners, dat volledige toegang biedt tot alle datacenters van maincubes en een vooruitstrevende combinatie van technologie, winstgevendheid en marges biedt. Alle partners profiteren van het groeiende netwerk van maincubes met datacenterlocaties, kosteneffectiviteit, een one-stop-support evenals cross-locatie certificeringen. Snelle en internationaal schaalbare datacenters worden steeds belangrijker, omdat digitale transformatie IT naar cloud-gebaseerde infrastructuren brengt.

maincube-presentaties

Naast deze hoogtepunten zal maincubes ook dagelijkse presentaties houden in de Speakers Corner met betrekking tot de volgende onderwerpen: voeding, airconditioning, fysieke beveiliging, co-operatie, planning en constructie, data-infrastructuur en in-the-rack.

Persbijeenkomst met maincubes op CeBIT

Voor perspresentaties op CeBIT, CEO Oliver Menzel, CTO Albrecht Kraas en Strategie & Marketing directeur Gunter Papenberg zijn beschikbaar. We helpen u graag met de coördinatie.

TC Communications
Thilo Christus
Tel: +49 8081 95 46 17
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk