maincubes zet de groei voort

Frankfurt, 24 november 2016 - maincubes breidt zijn activiteiten verder uit in het Rijn-Maingebied. Het nieuwe Tier III-datacenter van het bedrijf zal in 2017 worden voltooid.

De binnen-afwerking van de bouw van de tweede fase start in januari 2017. Om te profiteren van een beter planningsperspectief in de high-end datacentermarkt, kunnen klanten nu profiteren van meer ruimte en infrastructuur in de nieuwe Rhein-Main-locatie van Maincubes. De gebieden op andere locaties, zoals Amsterdam, zijn al enige tijd beschikbaar.

Om aan de toenemende marktvraag te voldoen, heeft maincubes de afgelopen maanden haar team uitgebreid met zeven nieuwe medewerkers. Het nieuwe verkoop- en technologieteam van het bedrijf ondersteunt nationale, Europese en internationale klanten met alle relevante besluitvormingsprocessen. Naast de nieuwe technologische innovaties zet maincubes zijn aanbod van exclusieve premium-services voort, die de klassieke prestaties van co-locatie-aanbieders aanzienlijk overtreffen. De premium services van het bedrijf omvatten ook een zeer snelle responstijd, individuele contractbundels voor partners en technische services zoals DCIM.

Naast de uitbreiding van het team en om tegemoet te komen aan de marktgroei van de datacenterexploitant, heeft maincubes zijn kantoorcapaciteit uitgebreid en verhuisd naar een nieuw pand in de moderne Bockenheimer-fabriek in Frankfurt am Main.

maincubes one: eersteklas datacenter

Behalve datacenterruimte biedt maincubes ook services die veel verder gaan dan de traditionele services van een colocatie-aanbieder. De premium services van maincubes omvatten onder andere zeer snelle reactietijden, individuele contractbundels en technische services, zoals DCIM, die technische componenten van de datacenterbewerking combineren met de IT van de klanten om een optimaal gebruik van de resources te bereiken.

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk