maincubes één datacenter - tweede fase

Frankfurt, 17 november 2016 - Het nieuwe datacenter staat in het midden van het Rijn / Main-gebied en heeft de tweede fase van de bouw bereikt.

Nadat de basis was gelegd op 30 augustus 2016, zijn de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe, krachtige rekencentrum sterk opgeschort om de laatste, derde verdieping vóór het begin van de winter af te werken. Dus maincubes ligt op schema en zal naar verwachting beginnen met de binneninrichting vanaf medio januari 2017.

Hoog rendement door geavanceerde architectuur en innovatieve technologie

Het Tier III-datacenter wordt in 2017 voltooid en garandeert een zeer hoge energie-efficiëntie, gerealiseerd door een nieuw ruimtelijk ontwerp in combinatie met innovatieve technologie. Vanwege de speciale architectuur, geen storende steunpilaren, muren of klimatologisch ongunstige gebieden, kan een bovengemiddelde dichtheid worden bereikt op een volledig bruikbare oppervlakte van 4.200 vierkante meter per eenheid. Het resultaat: lagere ruimtekosten en hogere efficiëntie. De gemiddelde oppervlaktebelasting van 2 kW / m² overschrijdt verreweg de grenzen van de huidige datacenters. Met de nieuwste koelsystemen behaalt maincubes een Power Usage Effectiveness (PUE) van minder dan 1,30. Beide waarden zijn gegarandeerd voor de klant en besparen budget in beide gebieden, ruimtegebruik en energieverbruik.

maincubes one: eersteklas datacenter

Behalve datacenterruimte biedt maincubes ook services die veel verder gaan dan de traditionele services van een co-locatiedatacentrexploitant. De premium services van maincubes omvatten onder andere zeer snelle reactietijden, individuele contractbundels en technische services, zoals DCIM, die technische componenten van de datacenterbewerking combineren met de IT van de klanten om een optimaal gebruik van de resources te bereiken.

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk