maincubes locatiestrategie loont, ook in het geval van Brexit

Frankfurt, 12 October 2016 - Het nieuwe datacenter, waarvan een in het midden van het Rijn / Main-gebied ligt, heeft de tweede bouwfase bereikt.

Sinds het leggen van de eerste steen op 30 augustus 2016, zijn de constructiewerkzaamheden voor het nieuwe, krachtige rekencentrum onder druk naar voren geduwd om de laatste, derde verdieping vóór het begin van de winter te voltooien. Maincubes ligt op schema en start begin januari 2017 met het eerste werk aan het interieur.

Speciale architectuur en innovatieve technologie zorgen voor een hoog rendement

Het Tier III-datacenter zal in 2017 worden voltooid en garandeert een zeer hoge energie-efficiëntie, die wordt gerealiseerd door een nieuw kamerontwerp in combinatie met innovatieve technologie. Op het volledig bruikbare gebied van 4.200 vierkante meter per eenheid, dat zonder storende pilaren, muren of klimatologisch ongunstige gebieden kan worden beheerd, kan een bovengemiddelde dichtheid worden bereikt vanwege de speciale architectuur. Het resultaat is lagere oppervlaktekosten met hogere prestaties. De gemiddelde oppervlaktebelasting van 2 kW / m² gaat ver voorbij de grenzen van de huidige conventionele datacenters. Met de hoofdbekabeling bereikt men een Power Usage Effectiveness (PUE) van minder dan 1,30, gebruikmakend van de modernste koelsystemen. Deze waarden worden gegarandeerd aan klanten en besparen budget, zowel op het vlak van landgebruik als energie.

maincubes one: eersteklas datacenter Behalve datacenterruimte biedt maincubes ook services die veel verder gaan dan de traditionele services van een co-locatiedatacentrexploitant. Onder andere premium services belangrijkste cubes' onder zeer snelle reactietijden, individueel contract bundelt alsmede technische diensten, kleur: zoals DCIM, welke technische componenten van het datacenter operationeel met de IT van de klant te combineren met het oog op optimale benutting van resources te bereiken.

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk