maincubes one legt de eerste steen voor het datacenter van de volgende generatie

Frankfurt, 5 september 2016 - De in Frankfurt gevestigde maincubes hebben de basis gelegd voor het nieuwe, krachtige datacenter in Offenbach bij Frankfurt op 30 augustus 2016, vergezeld door vertegenwoordigers van de lokale politiek, investeerders, partners en toekomstige klanten.

Tijdens de plechtige steenlegging werden toespraken gehouden door Horst Schneider, burgemeester van Offenbach, Günther Weiß, EVO Board of Management, Stephan Lang, Managing Director van ICT Facilities en Oliver Menzel, CEO van maincubes. Na de officiële ceremonie werd een presentatie gegeven over het vermogen van het nieuwe krachtige datacenter door Albrecht Kraas, CTO van maincubes.

Het nieuwe architecturale concept voor het datacenter, dat al prijzen heeft gewonnen, heeft een behoorlijke impact op de ongeveer 100 genodigden die voor het evenement zijn uitgenodigd. Tegelijkertijd waren ze onder de indruk van de prestatiegegevens, die de werking van datacenters naar een nieuw niveau tillen. Evenzo door de volledig nieuwe kwaliteit van de premium services. Datacentrexploitanten moeten nu CTO's en CIO's meer bieden dan alleen goede faciliteiten en technische apparatuur.

"Voor ons was de eerste steenleggingsceremonie een nieuwe mijlpaal in de creatie van een geheel nieuwe klasse datacenters. maincubes one is al half gebouwd en zal volgend jaar operationeel worden nadat het interieur is voltooid. Onze acties worden onderschreven door de vele gasten bij de viering van het leggen van de eerste steen. We zijn op de goede weg, want bedrijven en degenen die de leiding hebben, hebben in de toekomst meer nodig dan één gebouw en een goed functionerende datacenterinfrastructuur. Om hun IT optimaal te laten werken, hebben ze een hoger beveiligingsniveau nodig in combinatie met premiumdiensten ", zegt Oliver Menzel, CEO van maincubes, duidelijk tevreden over het buitengewoon druk bezochte evenement voor het leggen van de eerste steen.

Back to Overview

 

maincubes B.V.
Capronilaan 2
1119NR Schiphol Rijk