Over Ons

maincubes speelt in op de beperkte tijd en optimale flexibiliteit die momenteel nodig is om data-opslag te bieden voor alle soorten bedrijven. Wij zijn een gespecialiseerd datacenter- en colocation-bedrijf in de buurt van Schiphol. Wij realiseren de ruimte die nodig is voor de opslag van data en richten ons op robuuste, betrouwbare en schaalbare infrastructuur. Alle relevante IT-technologieën en IT-services kunnen geregeld worden. Wij zijn continu in beweging om de komende jaren te voorzien in de colocation-wensen van onze klanten. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

rack grau

Visie en strategie

Wij bieden een veilig onderkomen voor uw data

maincubes, met zijn hoofdkantoor in Frankfurt am Main, is een Duits bedrijf en onderdeel van de Zech Group uit Bremen. maincubes verschaft zijn klanten een netwerk van datacenters in Europa met de een SLA van 100% voor beschikbaarheid. We maken colocation mogelijk, in combinatie met veilige ecosystemen voor de digitale toekomst van bedrijven uit verschillende sectoren. Klanten en partners van maincubes kunnen wereldwijd verbinden via het Secure Exchange-platform. Ze profiteren van de connectiviteit en clouddiensten van maincubes’ strategische partners. Zo kunnen klanten en partners hun bedrijf uitbreiden en kansen benutten.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij leveren een maatoplossing die perfect aansluit op uw behoeften. Neem vrijblijvend contact op.

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie