Over Ons

maincubes is een Duits bedrijf en onderdeel van de Zech Group uit Bremen. Op verschillende strategische locaties in Europa zijn onze datacenters te vinden. Het hoofdkantoor van maincubes staat in Frankfurt am Main. In Nederland is ons hypermoderne datacenter in Schiphol-Rijk (Amsterdam) te vinden.

Voor een diversiteit aan klanten realiseren wij colocatiediensten die nodig zijn voor de opslag van data. We richten ons op robuuste, betrouwbare en schaalbare infrastructuur. Alle relevante IT-technologieën en IT-services kunnen geregeld worden. In ons datacenter AMS01 in Schiphol-Rijk bieden we meer dan 4.400 m2 aan colocatieruimte die is ingericht met de modernste apparatuur. 

rack grau

Visie en strategie

Wij bieden een veilig onderkomen voor uw data

maincubes, met zijn hoofdkantoor in Frankfurt am Main, is een Duits bedrijf en onderdeel van de Zech Group uit Bremen. maincubes verschaft zijn klanten een netwerk van datacenters in Europa met de een SLA van 100% voor beschikbaarheid. We maken colocation mogelijk, in combinatie met veilige ecosystemen voor de digitale toekomst van bedrijven uit verschillende sectoren. Klanten en partners van maincubes kunnen wereldwijd verbinden via het Secure Exchange-platform. Ze profiteren van de connectiviteit en clouddiensten van maincubes’ strategische partners. Zo kunnen klanten en partners hun bedrijf uitbreiden en kansen benutten.

Het mainteam

We zijn trots op ons mainteam. Het team van maincubes bestaat uit ervaren en bevlogen mensen die jou heel graag van dienst zijn. Iedere collega heeft zo zijn eigen aandachtsgebied. Maar alle collega’s werken met een professionele, kundige en vooral persoonlijke aanpak. In alles wat we doen willen we helder en transparant zijn. Dat zie je terug in onze communicatie, dienstverlening, onze support en in onze voorwaarden. Ervaar het zelf! Heb je vragen, neem contact met ons op.

Werken bij maincubes

Bij maincubes zijn we ervan overtuigd dat teamwork en communicatie de sleutels zijn tot succes. Zoek jij een job in een dynamische omgeving? Kijk dan hier welke vacatures we momenteel hebben.

CONTACT

Wil je kennismaken met maincubes, een offerte opvragen of een afspraak maken?