Over Ons

maincubes speelt in op de korte horizon en optimale flexibiliteit die momenteel nodig is om opslag te bieden voor data van alle soorten bedrijven. Wij zijn een gespecialiseerd datacenter en colocatie bedrijf met locaties in Amsterdam en nabij Schiphol. Wij realiseren de ruimte die nodig is voor de opslag van data en richten ons op robuuste, betrouwbare en schaalbare infrastructuur. Alle relevante IT-technologieën en IT-services kunnen vanuit hier gemanaged worden. Wij zijn continu in beweging om de komende jaren te voorzien in de colocatie-wensen van onze klanten. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en u kunnen ontzorgen in het opslaan van uw waardevolle bedrijfsdata?

rack grau

Visie en Missie

Onze missie en visie is om het datacenter van de toekomst te zijn. Door middel van gebruik van nieuwe koelaggregaten en een verhoging van de stroomdichtheid kunnen wij lage energiekosten bieden.

Duurzaamheid

maincubes maakt gebruik van nieuwe koelaggregaten en verhoogt de stroomdichtheid, waardoor optimaal rekening wordt gehouden met het milieu. Door onze ruimtes zo efficiënt mogelijk te benutten streven wij ernaar zo min mogelijk energie te verspillen. Wij bieden een PUE-waarde van 1,3 en een opbrengst tot 2 kilowatt per vierkante meter.

MAINCUBES IN DE BUURT

Onze datacenter hebben een strategisch slimme locatie zowel wat betreft de aanvoer en verbindingen als de nabijheid van grote businessmetropolen. Ontdek op welke locaties wij positie voor uw bedrijf hebben gekozen.

DIENSTEN MET MEER VEILIGHEID

Veilige diensten - rack, cage, suite en meer. Ons doel is om de optimale omgeving te creëren voor de serveromgeving van elke klant met de grootst mogelijke veiligheid.

WAT HEEFT U NODIG?

Wij weten, dat wij voor elke eis een passende dienstenportfolio kunnen samenstellen. Stel ons simpelweg op proef en vraag een individuele offerte aan. Heel eenvoudig via met formulier

Cookies helpen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u gebruikmaakt van onze diensten, dan geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer informatie